Stukadoor

Een stukadoor brengt een afwerklaag van specie (mortel) of gips aan op muren en plafonds. Een stukadoor werkt van grof beschadigde muren naar een mooi verfijnde muurafwerking. Muren die niet goed gestuukt zijn met bijvoorbeeld scheuren of glooiingen gaan u na verloop van tijd irriteren. Stuken is echt vakwerk. Het stuken van de wanden en plafonds is vaak een grote stap voorwaarts in het verbouwproces. Het resultaat is duidelijk zichtbaar, vooral omdat na het stuken gelijk grote oppervlakten muur en plafond helemaal woonklaar zijn. Informatie over de kosten van een stukadoor vindt u op Kostenvan.nl

Stukadoors hebben de mogelijkheid zich aan te sluiten bij de Stichting Afbouwkeur. Deze stichting heeft het Stuckeur-keurmerk ontwikkeld. De bij Stuckeur aangesloten bedrijven worden jaarlijks gecontroleerd op hun manier werken. Zo kijken controleurs naar de bedrijfsvoering en of wet en regelgeving wordt nageleefd.

Een van de zaken waar je als particulier het meeste mee te maken hebt, is dat Stuckeur controleert of er kwalitatief goed wordt gewerkt, waar de kwaliteit verbetert kan worden en hoe de stukadoor met offertes en meerwerk omgaat. Kijk op Stukadoorsinuwregio.nl voor een stukadoor in uw regio.