Serre

Voordelen en mogelijkheden van een serre

Met een serre haal je en stukje “buiten” in je huis. Vanuit de serre heb je direct zicht op de tuin. Een serre zorgt ook voor een enorme toename van zon en licht in de woning. Een serre op het zuiden levert het meeste licht en ook warmte op. Een serre gericht op andere windstreken vraagt om meer isolerende maatregelen, zoals beter isolerend glas. Een serre op het noorden is het minst efficiënt qua warmte en lichtinval. Ochtendmensen kiezen voor een serre gericht op het oosten, avondmensen plaatsen een serre gericht op het westen.

Een serre vergroot de woonoppervlakte van het huis. De serre kan voor de meest uiteenlopende bestemmingen gebruikt worden, zoals een ruime en lichte eetkamer of als uitbreiding van de woonkamer.

Een prijs indicatie van een serre kunt u vinden op Prijsvan.nl. Een serre is vaak niet alleen voor uzelf een grote plus voor het huis. Bij het verkopen van een huis levert een serre hierdoor een toegevoegde waarde. Hierdoor creëert het plaatsen van de serre meerwaarde. Wanneer de investering voor de serre uit een hypotheek wordt getrokken is het mogelijk deze van de Inkomsten Belasting af te trekken. Bij het aangaan van een persoonlijke lening of doorlopend krediet ligt dit anders. Kijk bij [link financiële informatie] voor meer informatie omtrent het financieren van een serre.