Schilderwerk

Zoek een schilder

Bespreek altijd goed door met de schilder wat uw wensen zijn en wat er allemaal moet en gaat gebeuren. Leg dit soort zaken vast, zodat u na afloop niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Vraag altijd meerdere offertes aan zodat u een goede kwaliteit en prijs. Laat een schilder altijd even weten of uw wel of niet op zijn aanbod in wilt gaan.

In de winter heeft een schilder het doorgaans minder druk. Het weer is dan minder gunstig om te schilderen, maar niet onmogelijk. De offerteprijs zal in de regel in de winter enkele procenten goedkoper zijn. Vraag altijd meerdere offertes aan bij schilders. Dit kan eenvoudig op Huisverven.com. Vergelijk gratis en vrijblijvend meerdere offertes van schilders.

Een schilder met de juiste vakpapieren sluit zich aan bij de AF-Erkenningsregeling. De bij dit keurmerk aangesloten bedrijven worden iedere 3 jaar grondig geïnspecteerd. De AF-Erkenningsregeling heeft de leveringsvoorwaarden zijn samengesteld met de Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond. Eventuele klachten kunnen ook door de stichting worden afgehandeld. Vind hier een schilder in uw regio.