Open haard

Leverancier

Bij het plaatsen van een open haard besteed je een hoop geld en wilt daarom niet dat er half werk geleverd wordt. Bezoek meerdere showrooms om het uiterlijk van verschillende soorten openhaarden te bekijken. U kunt ook van karton een openhaard maken en verven om te zien hoe de haard in het interieur past. Als er een aannemer bij de plaatsing van de haard te pas moet komen, zoek dan een aannemer die aangesloten is bij BouwGarant. BouwGarant controleert aannemers en zij dienen aan een aantal eisen te voldoen. Hierdoor wordt de kwaliteit van de aannemer gegarandeerd.

Vraag meerdere offertes voor een open haar en sfeerverwarming aan om zo een goed beeld van de prijs en kwaliteit van aanbieders te krijgen. Loop samen met de leverancier het ontwerp door en bespreek wat er precies wel of niet gedaan moet worden.

Door dit soort zaken goed van tevoren af te stemmen, zijn eventuele problemen te voorkomen na de oplevering van de open haard. Maak ook duidelijke afspraken over het ontwerp, verantwoordelijkheden, oplevering, planning en betalingsvoorwaarden met de aannemer. Leg dit goed vast in een contract.