Kozijnen

Kies een leverancier van kozijnen

Bij het plaatsen van nieuwe kozijnen besteed je een hoop geld en wilt daarom niet dat er half werk geleverd wordt. Vraag daarom een aantal offertes op van bedrijven bij u in de buurt en enkele die wat verder weggelegen zijn om tot een goed prijsvergelijk te komen.

Kies niet zomaar voor de goedkoopste leverancier. Kwaliteit van eerder geleverd werk door de aannemer is misschien nog wel belangrijker. Vraag de aannemer om referenties en probeer een beeld te vormen van het bedrijf en zoek op internetfora naar recensies van leveranciers. Nieuw kozijnen plaatsen is niet goedkoop en je wilt niet na afloop met half werk opgescheept zitten. BouwGarant controleert aannemers en zij dienen aan een aantal eisen te voldoen. Hierdoor wordt de kwaliteit van de aannemer gegarandeerd.

Loop samen met de leverancier de opdracht en offerte door, zodat precies duidelijk wordt wat er wel én wat er niet gedaan moet worden. Zet dit op papier in de koopovereenkomst.

Een aannemer investeert tijd en daarmee geld in het uitbrengen van een offerte. Het is daarom wel zo netjes even te laten weten of je wel of niet op het aanbod ingaat.

Om u een handje te helpen, kunt u via Kozijnen-offerte.com in één keer een offerte aanvragen bij meerdere leveranciers van kozijnen. Zo kunt u gemakkelijk offertes voor kozijnen vergelijken van verschillende kozijnleveranciers.