Dakkapel

Keuze leverancier

Bij een aanbouw besteed je een hoop geld en wilt daarom niet dat er half werk geleverd wordt. Zoek daarom een aannemer die aangesloten is bij BouwGarant. BouwGarant controleert aannemers en zij dienen aan een aantal eisen te voldoen. Hierdoor wordt de kwaliteit van de aannemer gegarandeerd.

Informeer bij uw rechtsbijstandverzekering of een dakkapel in uw polis gedekt wordt. Sluit eventueel een extra polis af indien het niet gedekt wordt.

Vraag meerdere offertes aan om zo een goed beeld van de prijs en kwaliteit van aanbieders te krijgen. Loop samen met de leverancier het ontwerp door en bespreek wat er precies wel of niet gedaan moet worden. Door dit soort zaken goed van tevoren af te stemmen, zijn eventuele problemen te voorkomen na de oplevering van de dakkapel. Maak ook duidelijke afspraken over het ontwerp, verantwoordelijkheden, oplevering, planning en betalingsvoorwaarden met de aannemer. Leg deze zaken goed vast in het contract.

Op Dakkapellatenplaatsen.nl kunt u eenvoudig offertes voor een dakkapel vergelijken. Daar vult u in 1x de gegevens en de opdrachtomschrijving in en ontvangt meerdere offertes op maat van verschillende bedrijven.

Voor een snelle indicatie van de kosten van een dakkapel, kunt u een kijkje nemen op KostenVan.nl. Meer over dakkapel leveranciers vindt u op DakkapellenGids.nl.